Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Enquesta per conèixer l’impacte que ha tingut la crisi derivada de la Covid-19

Des del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) s'està realitzant un estudi per conèixer l’impacte que ha tingut la crisi derivada de la COVID-19 en el sector agroalimentari català. 

Des del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) s’està realitzant un estudi per conèixer l’impacte que ha tingut la crisi derivada de la COVID-19 en el sector agroalimentari català.

Aquesta enquesta està destinada a totes les empreses productores, elaboradores i distribuïdores (a nivell majorista i minorista) d’aliments amb activitat a Catalunya. En particular, amb els resultats obtinguts es vol donar a conèixer com ha afectat la COVID-19 als diferents sectors i baules, quines estratègies han seguit les empreses per adaptar-se i quins aspectes són claus de cara a futur.

Completar el qüestionari té una durada estimada de 20 minuts, i la informació que es reculli serà tractada de forma anònima i confidencial. A més, serà utilitzada amb finalitats exclusivament relacionades amb la investigació acadèmica i difusió de resultats.

Des del DARP es considera que aquesta informació és molt rellevant, ja que l’efecte de la pandèmia de la COVID-19 podria prolongar-se en el curt i mig termini. Les conclusions que es desprenguin d’aquest informe donaran llum sobre com ha afectat la pandèmia fins a la data al sector agroalimentari català -en les seves diferents baules-, com s’espera que afecti en un futur proper, i quines mesures s’han anat adoptant i s’esperen adoptar en cada baula. Aquestes s’incorporaran en el procés d’elaboració del Pla Estratègic de l’Alimentació a Catalunya (PEAC), que actualment està duent a terme el DARP.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família

Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat