Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Notícies   >   Enquesta per conèixer l’impacte que ha tingut la crisi derivada de la Covid-19
01.09.2020
Enquesta per conèixer l’impacte que ha tingut la crisi derivada de la Covid-19
Des del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) s'està realitzant un estudi per conèixer l’impacte que ha tingut la crisi derivada de la COVID-19 en el sector agroalimentari català. 

Des del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) s’està realitzant un estudi per conèixer l’impacte que ha tingut la crisi derivada de la COVID-19 en el sector agroalimentari català.

Aquesta enquesta està destinada a totes les empreses productores, elaboradores i distribuïdores (a nivell majorista i minorista) d’aliments amb activitat a Catalunya. En particular, amb els resultats obtinguts es vol donar a conèixer com ha afectat la COVID-19 als diferents sectors i baules, quines estratègies han seguit les empreses per adaptar-se i quins aspectes són claus de cara a futur.

Completar el qüestionari té una durada estimada de 20 minuts, i la informació que es reculli serà tractada de forma anònima i confidencial. A més, serà utilitzada amb finalitats exclusivament relacionades amb la investigació acadèmica i difusió de resultats.

Des del DARP es considera que aquesta informació és molt rellevant, ja que l’efecte de la pandèmia de la COVID-19 podria prolongar-se en el curt i mig termini. Les conclusions que es desprenguin d’aquest informe donaran llum sobre com ha afectat la pandèmia fins a la data al sector agroalimentari català -en les seves diferents baules-, com s’espera que afecti en un futur proper, i quines mesures s’han anat adoptant i s’esperen adoptar en cada baula. Aquestes s’incorporaran en el procés d’elaboració del Pla Estratègic de l’Alimentació a Catalunya (PEAC), que actualment està duent a terme el DARP.

Anar a l'enquesta
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

Agendad d'Autocontrol higiènic i sanitari
Concurs Botifarra d'Ou Artesana 2020
Central de Negociació de Compres
Escola Oficis de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat