Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Actualitat

Gràcies per visitar-nos a Alimentaria!

Molta afluència d'autoritats, agremiats i amics de GremiCarn a l'estand de Carnissers Xarcuters Catalunya durant l'Alimentaria 2022

Del passat dilluns 4 al dimecres 7 d’abril, des de Carnissers Xarcuters Catalunya vam estar presents a la Fira Alimentaria, una de les fires d’alimentació més importants d’Europa. Durant els quatre dies, agremiats i visitants van poder gaudir d’activitats, demostracions i entrevistes de professionals del sector.

Durant el matí la primera jornada, la Yolanda i Cinta Casternado van impartiran un taller d’elaboracions amb vedella i xai, una fusió d’innovació i tradició que va sorprendre a molts visitants, i a la tarda, la Neus Sala, instagramer gironina, elaborà receptes a base de carn de vedella i porc, fent valdre la importància de la presentació dels productes preparats; el dimarts, l’Olga Arroyo ens va presentar diferents propostes de safates de formatges i embotits ideals per a celebracions especials, i per finalitzar, el dimecres,  l’Ana París ens va ensenyar a preprar diferents elaborats realitzats amb aus i porc, i de la mà d’experts en la DOP Teruel vam gaudir d’una cata de pernil i una masterclass per apreciar les seves característiques sensorials tot aprenent les particularitats de la seva elaboració.

El #SofaXou: Converses sobre xarcuteria i carnisseria

Una de les activitats estrelles que es van realitzar a l’estand de Carnissers Xarcuters Catalunya va ser el #SofaXou presentat per Sílvia Aliu, presidenta del Gremi de Girona. Durant els 3 dies més d’una trentena d’autoritats, presidents gremials, professionals del sector, carnissers i xarcuters… van seure’s al #SofaXou  per parlar sobre el present i futur del nostre ofici. Entre les persones que van passar podem destacar a Jordi Torrades, director general de Comerç; Pròsper Puig, president de GremiCarn; Carme Mòdol, directora general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, o Montserrat Ballarín, Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona, entre d’altres.

Podeu veure totes les entrevistes al Youtube de Carnissers Xarcuters Catalunya [anar al youtube]

Curs presencial i en línia
Actualització dels processos en carnisseria i elaboració de productes carnis
Del 2 de maig al 3 d’octubre de 2022
Duració: 120 hores
Inscripcions
Curs presencial i en línia
Habilitats de direcció i gestió d’equips
Del 16 al 31 de maig
Duració: 20 hores
Inscripcions
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional Llonganissa Tradicional 2022
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat