Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Us animem a participar al nou programa de TV3 primera línia

El programa transmetrà cada dia després del TN vespre el testimoni en primera persona de totes aquelles persones que estan en primera línia lluitant amb el coronavirus.

Hem estat analitzant les condicions per participar al nou programa i aquests són els passos a seguir:

Grava’t explicant com és el teu dia a dia a la carnisseria – xarcuteria: Quines coses quines t’emocionen, quines et fan sentir orgullós… com més relacionades amb experiències positives viscudes, millor.

✅ En començar el vídeo digues el teu nom, el nom de la carnisseria – xarcuteria i la població

✅ La gravació ha de ser en vertical.

✅ Es poden enviar tants vídeos com es vulgui (recomanen enviar-ne més d’un)

✅ La durada de cada vídeo ha de ser de menys d’un minut.

✅ No ha d’aparèixer només la persona que parla sinó que també s’ha d’ensenyar el local (mentre s’està parlant) i si apareixen clients i treballadors millor.

✅ Tots els vídeos que s’enviïn han d’anar acompanyats d’un altre vídeo on les persones que apareixen al vídeo donin consentiment de la seva publicació: “Nom + cognoms + Dono consentiment perquè les meves imatges apareguin a la tele”.

✅ Els vídeos s’han d’enviar per whatsapp al 667 37 34 52

Curs presencial i en línia
Actualització dels processos en carnisseria i elaboració de productes carnis
Del 2 de maig al 3 d’octubre de 2022
Duració: 120 hores
Inscripcions
Curs presencial i en línia
Habilitats de direcció i gestió d’equips
Del 16 al 31 de maig
Duració: 20 hores
Inscripcions
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional Llonganissa Tradicional 2022
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat