Espai agremiat
Correu electrònic
*
NIF
*
Lost your password?
Connectar automàticament
Entrar
Vull fer-me agremiat
El Gremi
Serveis empresarials
Formació
Comunicació
Contacte
Fes-te agremiat
Espai agremiat
GremiCarn s’adhereix a la campanya El sentit de la carn
Encarrega aquí el Manual de cansaladeria i xarcuteria de Josep Dolcet
VI Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional 2024
[inscripcions tancades] Programa de Gestió empresarial – Renova
Joan Estapé, president d’honor de GremiCarn Barcelona
Informe de l’Assemblea General GremiCarn 2024
Càlcul de Mòduls per l’any 2024
L’Agenda d’Autocontrol Online deixarà d’estar operativa en els pròxims mesos
Assemblea General GremiCarn 2024
Guanyadors Concurs Nacional de Botifarra d’Ou 2024
Pròrroga de Mòduls 2024
Inscriu-te al sopar del 125 aniversari GremiCarn!
Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana 2024
Lliurats els Diplomes de Mestre Artesà 2023 a vuit companys carnissers-xarcuters
Publicat el nou conveni del sector de la província a de Barcelona
Aquest Nadal regala la bossa de Carnissers Xarcuters Catalunya
Penja la Porra per la Marató de TV3
Vídeo Prevenció i Control del Malbaratament Alimentari a carnisseries i xarcuteries
Trobada de la Confraria del Gras i el Magre a Olot (19 de novembre)
T’invitem al Gastronomic Forum Barcelona
Actualitat
Federació
Aquest Nadal regala la bossa de Carnissers Xarcuters Catalunya
15.11.2023
carnissersxarcuterscatalunya.cat
federaciocatalana@gremicarn.cat
93 424 10 582
Curs presencial
Optimització del quart del darrere del bou
27 i 28 de juny
Duració: 14 hores
Ubicació: Chambre de Métiers et de l’Artisanat des Pyrénées-Orientales - Rivesaltes (França)
Inscripcions
Curs presencial
Preparacions culinàries fredes i calentes
4 i 5 de juliol
Duració: 14 hores
Ubicació: Chambre de Métiers et de l’Artisanat des Pyrénées-Orientales - Rivesaltes (França)
Inscripcions
Destacats
INSCRIPCIONS OBERTES
Jornada sobre qualitat i seguretat alimentària
INSCRIPCIONS OBERTES
Curs de Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis
Útimes notícies
Campanyes
GremiCarn s’adhereix a la campanya El sentit de la carn
Fundació Oficis de la Carn
Encarrega aquí el Manual de cansaladeria i xarcuteria de Josep Dolcet
Concursos
VI Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional 2024
Escola de la Carn
[inscripcions tancades] Programa de Gestió empresarial – Renova
publicitat
publicitat
Tancar
Per a visualitzar el contingut has de ser agremiat
Fes-te agremiat
Nom i cognoms:
Empresa:
Telèfon:
Correu electrònic:
Vull ser agremiat
Sóc agremiat
Correu electrònic:
NIF:
Entrar