Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Club de Compres

Canvis en les tarifes de la factura de la llum

Des de GremiCarn estem en desacord amb aquesta mesura del Govern Central per ser diametralment contraria al necessari foment de la recuperació de les activitats econòmiques.

A partir del mes de juny i degut al Reial Decret  nº148/2021 del 09/03/2021 i una resolució de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència del 18/03/2021, es patirà un canvi en les tarifes de la factura de la llum. Un canvi que ens afecta a tots i que suposarà un increment del cost real de l’energia.

Des de GremiCarn estem en desacord amb aquesta mesura del Govern Central per ser diametralment contraria al necessari foment de la recuperació de les activitats econòmiques per compensar el greu impacte que hem sofert tots per la Covid-19.

Clicant aquí, trobareu un document al que us expliquem aquests canvis i podreu advertir que darrera d’un objectiu d’augmentar el consum en horari nocturn, hi ha un increment de la càrrega recaptadora dels trams regulats.

Us aconsellem que aneu en compte amb propostes de canvis de Companyia que prometin el manteniment de tarifes o una reducció del cost que teniu perquè no serà veritat, ja que els canvis esmentats seran per totes les Companyies Subministradores.

Us recordem que, des de la Central de Negociació, tenim acords de subministrament especial pels Socis del Gremi, i a més, els Socis que tinguin contractada l’energia a través del Gremi disposaran de la possibilitat de fer dos estudis d’estalvi de potència en el 1er. any del canvi de tarifes gratuïts. Us recomanaríem fer el primer estudi a finals d’aquest any, on ja es podrà veure la tendència per on va el consum real, de manera que es pugui ajustar al màxim les potencies contractades al consum real i d’aquesta manera mitigar parcialment l’increment del cost sofert.

Per a més informació
Club de compres
centralnegociacio@gremicarn.cat
689 170 357
clubcomrpes.gremicarn.cat
Departament
Club de compres
centralnegociacio@gremicarn.cat
689 170 357
clubcomrpes.gremicarn.cat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=»1065″ title=»Fes-te soci»]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família