Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Notícies   >   Estudi gratuït del vostre consum energètic
03.09.2021
Estudi gratuït del vostre consum energètic
El Club de Compres de GremiCarn ofereix un estudi personalitzat d'estalvi d'energia elèctrica.

Des del Club de Compres s’ofereix un estudi gratuït del vostre consum energètic per informar-vos de l’estalvi que podeu aconseguir si us apunteu al Club de Compres de GremiCarn.

Si esteu interessats en que us fem l’estudi personalitzat i gratuït ens podeu fer arribar les darreres tres factures de la llum a través del correu electrònic energia@gremicarn.cat i en el menor termini possible us trametrem la millor proposta de contractació.

Els resultats destalvi en l’energia elèctrica que s’han aconseguit des del 2019, amb els socis que han demanat un estudi previ, han estat espectaculars: El 85% de les consultes rebudes han tingut una mitjana d’estalvi sobre els preus de l’energia que tenien contractats d’un 18,05%.

Aquest estalvi va des d‘un 6% a un 26%, molt per sobre de la mitjana destalvi de les empreses especialistes en eficiència energètica que és d‘un 8%. A més, el Club de Compres ha aconseguit que els preus denergia es puguin mantenir fixes per 1 any, 3 anys o fins a 5 anys de subministrament.

 


 

Per a més informació podeu contactar amb el Club de Compres de GremiCarn a través del correu electrònic centralnegociacio@gremicarn.cat o del web clubcompres.gremicarn.cat

clubcompres.gremicarn.cat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari
Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional 2021
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat