Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Subvencions

Nous ajuts per autonoms sense treballadors contractats

S'ha obert el termini per sol·licitar els nous ajuts per a autònoms sense treballadors que estableix una subvenció fins a 18.325,92€. El termini s’acaba el 11 de novembre de 2022.

S’ha obert el termini per sol·licitar els nous ajuts per a autònoms sense treballadors, aquest termini s’acaba el 11 de novembre de 2022. Aquest programa “TU+1” estableix una subvenció fins a 18.325,92€ per cada autònom sense treballadors al seu càrrec que formalitzi un contracte indefinit a jornada sencera, si es una jornada parcial no inferior a ½ jornada l’import serà proporcional a la jornada, amb un treballador en situació d’atur i que estigui inscrit com a demandant d’ocupació no ocupat (DONO) durant un període mínim de 18 mesos.

Obligacions que ha de complir l’autònom contractant:

  • Contractar al treballador amb un contracte indefinit a jornada sencera o jornada parcial que no pot ser inferior a ½ jornada.
  • Mantenir aquest contracte durant un període mínim de 18 mesos.
  • No haver acomiadat a cap treballador durant els 6 mesos anteriors a aquesta
    contractació.
  • Oferir al treballador/a cursos de formació gratuïta del catàleg formatiu del Consorci de Formació Contínua de Catalunya, ja que el treballador esta obligat a participar en almenys un curs.

Requisits que ha de complir el treballador/a que opti a aquest contracte:

  • Estar apuntat com a demandant d’ocupació no ocupat (DONO) durant un període mínim de 18 mesos, aquesta situació, el treballador/a l’ha d’acreditar, en el moment de l’entrevista, aportant copia del DONO.
  • Tenir el compromís de participar, dins del període de contractació subvencionable, en alguns cursos de formació gratuïta que se li oferiran, ja sigui en format on-line o presencial.

    El termini de presentació de sol·licituds és previst fins al 11 de novembre de 2022 i qualsevol sol·licitud presentada fora d’aquest termini no serà admesa a tràmit.

Per a més informació
Gestió de subvencions
subvencions@gremicarn.cat
93 424 10 58
Departament
Gestió de subvencions
subvencions@gremicarn.cat
93 424 10 58
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família