Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Subvencions

Subvencions Consorci de Comerç de Catalunya 2023

El pròxim 22 de juny a les 09:00h s'iniciarà la convocatòria de subvencions del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya 2023.

El pròxim 22 de juny a les 9h s’iniciarà la convocatòria de subvencions del CCAM 2023 i finalitzarà el 19 de juliol a les 14h. És per això que us recomanem que totes aquelles empreses que compleixin amb els requisits establerts, ens feu arribar la documentació necessària per així tramitar-ho el més aviat possible.

Es consideren despeses subvencionables les realitzades durant l’any en curs i es pot sol·licitar subvenció amb pressupostos, sempre que es realitzi l’acció amb data límit 31 de desembre.

Programa de suport per a l’obertura de comerços i de suport a la reforma i millora d’establiments:

Objectiu: Garantir el mix comercial òptim i adequat a cada zona, incrementant-ne l’atractiu i evitant el trencament del continu comercial mitjançant la reforma d’establiments o parades de mercats municipals.

Accions subvencionables:

  • Recuperació dels locals buits: Despeses derivades de la compra, arrendament o concessió administrativa de locals i de l’ampliació de la superfície de venda annexionant un nou local.
  • Reforma d’establiments: Despeses derivades de la reforma o millora d’establiments comercials i serveis i de parades de mercats municipals sedentaris (on la persona sol·licitant n’acrediti la titularitat en, com a mínim, els darrers 10 anys) i parades de mercats no sedentaris (on la persona sol·licitant n’acrediti la titularitat en, com a mínim, els darrers 5 anys).
  • Adaptació de les portes: Despeses derivades de l’adaptació de les portes de l’establiment a la nova normativa (Reial Decret Llei, 14/2022 d’1 d’Agost de Mesures d’estalvi i eficiència energètica). Aquesta acció les despeses subvencionades són a partir de l’1 d’agost de 2022 i amb data límit 31 de desembre de 2023.

Quantia de la subvenció: Fins al 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 5.000 euros.

Per a més informació
Gestió de subvencions
subvencions@gremicarn.cat
93 424 10 58
Departament
Gestió de subvencions
subvencions@gremicarn.cat
93 424 10 58
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família

Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat